lunes, 6 de abril de 2009

Jabón de Limón

Al limón se le considera una sustancia curativa. Es capaz de combatir eficazmente muchísimas enfermedades de modo natural, gracias a su alto contenido en Vitamina C.

El aceite esencial de limón es muy eficaz para eliminar las impurezas de la piel, es un excelente astringente y antiséptico, por lo que es muy recomendado para las pieles grasas. Además elimina las manchas de la piel, favorece la cicatrización y es antiarrugas, gracias a su alto contenido en Vitamina E. El limón neutraliza el mal olor, por lo que resulta útil para la higiene de personas con tendencia a la sudoración.

Ingredientes: Aceite de Oliva, Coco y Girasol, Vitamina E, Hidróxido de Sodio, Agua destilada, Aceite Esencial de Limón, Jugo de limón.

Propiedades: Antiséptico, antibacteriano, astringente, calmante, depurativo, tonificante. Estimulante del sistema nervioso y circulatorio.

4 comentarios:

  1. Parça Kontör Bayilik
    Türkiye nin en büyük online kontör yükleme merkezi olan KontorTEK sizlerede yeni bir ek gelir imkanı sunuyor.İşyerinizden parça kontör ve tam kontör satışı yaparak Bütçenize ek gelir imkanı sağlayabilirsiniz.Sistemimiz üzerinden Turkcell , Vodafone , Avea Operatörleri için Parça kontör,Tam kontör ve Kart Kontör satışlarını 24 saat yapabilir ve detaylı raporlama özelliği ile satışınız ve kar oranlarınız hakkında geniş bilgi alabilirsiniz.İş yerinizden kontör satışı yaparak Ortalama olarak aylık 600-1000 TL arasında, yada daha yüksek ( Satışınıza bağlı olarak ) bir kar elde edersiniz.Sistemimizi başlıca kullanan iş yerleri Tekel Bayiler,İnternet Cafeler,Kuruyemişçiler,Büfeler,Marketler,Spor Tesisleri,Cep telefonu bayileri kısaca internet ve bir bilgisayarı olan her işyeri Kontör satışını zahmetsiz ve hızlı bir şekilde yapabilir.Sistemimiz Türkiye genelinde en iyi hizmeti sizlere sunmak için tasarlanmıştır.Yüksek kar marjı,hızı ve güvenli alt yapısı ile her geçen gün büyük bir çığ gibi bayii ağı büyümektedir.Bayilerimiz ayrıca kendi alt bayi sistemlerini oluşturarak kendi bayilerine komisyonlu bir şekilde hizmet verebilir. Detaylı bilgiler için ve bayi ağına katılmak için http://www.kontortek.com/ adresimize ziyaretlerinizi bekliyoruz. KontorTEK İletişim & Teknoloji Hizmetleri.

    ETİKET
    Toplu sms , fatura ödeme , fatura tahsilatı , online fatura tahsilatı , fatura ödeme merkezi , online sistem , kontör , kontur , kontür , kontor parça kontör , parça kontor , parça kontur , parça kontür , parca kontör , parca kontür , parca kontur , parça kontör bayilik ,parça kontör bayi parça kontör fiyatları , parça kontör sitesi , parça kontör siteleri , ucuz kontör , kontortek , kontör tek , kontor tek , kontür tek , turkcell parça kontör , avea parça kontör , vodafone parça kontör , telsim parça kontör , online kontör gönderimi , kontör transferi ,kontör , kontür , kontor , kontur , parça kontör bayiliği , parçakontör , parçakontur , parcakontor , parcakontur

    ResponderEliminar
  2. UYYY ESTE ME LO PIDO...

    ResponderEliminar
  3. Hola.
    Son muy bonitos tus jabones, la verdad es que te quedan muy bien.
    Un saludo.

    ResponderEliminar
  4. Hola Mendru:
    Muchas gracias. Es un honor que le gusten los jabones a un maestro jabonero como tú. Todo lo que sé lo he aprendido gracias al foro, he tenido que hacer un gran trabajo de recopilación de información. O sea, que el mérito es vuestro.
    Un saludo. Mónica.

    ResponderEliminar